DAME SJAJNI DOMAĆINI I ORGANIZATORI: Uspešno okončana teniska liga u Žitištu

B. G.

30. 11. 2022. u 20:29

TENISKI klub Trending iz Žitišta kod Zrenjanina, jedinstven u Srbiji po činjenici da njime uspešno rukovode isključivo dame, pre svih Aleksandra Durina, Milica Šolaja i Žana Govedarica, uspešno je okončao organizaciju još jedne teniske lige, koja je trajala od početka juna.

ДАМЕ СЈАЈНИ ДОМАЋИНИ И ОРГАНИЗАТОРИ: Успешно окончана тениска лига у Житишту

TK Trending Žitište

- Jedini smo teniski teren sa šljakom na teritoriji opštine Žitište, veliko je interesovanje i svakim danom je sve više teniskih rekreativaca, ali i dama, što i jeste naš cilj i vizija - kaže Aleksandra Dutina, uz napomenu da će već naredne sezone u letnjoj ligi tenisera rekreativaca, učestvovati i desetak pripadnica lepšeg pola.

Na sjajno pripremljenoj šljaci u Žitištu, ove godine takmičilo se 22 tenisera rekreativca, a najuspešniji je bio Robert Filep, a za nijansu ispod bili su Nebojša Marković i Nikola Topolić.

- Osim trofeja najuspešnijim teniserima, uručili smo pehar, kao posebno priznanje, najstarijem učesniku Ranku Đurici, a veliku zahvalnost dugujemo administratoru lige Aleksandru Popoviću i Miodragu Miši Vavanu koji je svojim dugogodišnjim iskustvom u tenisu pomogao da se uspešno organizuje liga - dodaje Milica Šolaja, koja je ispred kluba uručila pobednička odličja.

Teniski entuzijasti u Žitištu, nastavljaju sa ambicioznim planom da već naredna liga teniakih rekreativaca dobije internacionalni karakter, jer su uz pomoć Sportskog saveza i Turističke organizacije, uspeli da animiraju i pobude veliko interesovanje tenisera iz Mađarske, Rumunije, Makedonije, ali i nekih Žitištana koji žive u Americi, Kanadi, Australiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)