"PITAJTE ĐOKOVIĆA DA LI HOĆE DA MI VRATI TROFEJ"? Nadal i Rud se prave ludi, ne mogu da ne "bocnu" Srbina

Novosti online

24. 11. 2022. u 10:38

Norvežanin Kasper Rud uvek je bilo veliki navijač Rafaela Nadala sa kojim se trenutno nalazi na južnoameričkoj turneji. Dvojica tenisera su se dotakli Novaka Đokovića, a Španac je zbog jednog komentara nasmejao mnoge

ПИТАЈТЕ ЂОКОВИЋА ДА ЛИ ХОЋЕ ДА МИ ВРАТИ ТРОФЕЈ? Надал и Руд се праве луди, не могу да не боцну Србина

FOTO: AP/Tanjug

Nadal i Rud će igrati u više zemalja, a prvo u Argentini. Norveški teniser nije krio da je uvek bio veliki navijač Nadala, a jedan poraz Španca mu je baš teško pao.

- Promenio bih finale Australijan opena 2012, taj dugi meč protiv Đokovića - rekao je Rud.

To epsko finale Melburna pripalo je Novaku posle pet setova i pet sati i 53 minuta igre, što je najduže finale Grend slema u istoriji.

- To je bio meč zbog koga sam se osećao baš loše satima - kazao je Rud, na šta se nadovezao Nadal pitanjem koje je nasmejalo sve!

FOTO: Tanjug/AP

 

- Morate da pozovete Novaka, da vidite da li želi da vrati trofej - rekao je Nadal.

Nadal i Rud igraće u Buenos Ajresu, Santjagu, Bogoti, Kitu, Belo Horizonteu i na kraju, 1. decembra, u Meksiko Sitiju. Rud je ove sezone izgubio finale Rolan Garosa od Nadala, US opena od Alkarasa, te na kraju Završnog mastersa, gde je bolji bio Đoković.

- Mislim da je najneizvesnije finale bilo na US openu. Bilo je 1-1 u setovima. Imao sam set lopte u trećem setu, koje nisam iskoristio nažalost - rekao je Rud.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024