ŠOU STEFANA U TORINU: Pogledajte kako je Đoković junior istopio srca ljubitelja tenisa (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2022. u 21:21

NOVAK Đoković savladao je Amerikanca Tejlora Frica i plasirao se u finale završnog turnira u Torinu. Podrška njegove porodice nosila ga je kroz ceo tok meča, a trenutak kada je Nole postigao poslednji poen i poslao rivala da pakuje kofere, bio je trenutak u kome je sin srpskog asa doživeo erupciju oduševljenja.

ШОУ СТЕФАНА У ТОРИНУ: Погледајте како је Ђоковић јуниор истопио срца љубитеља тениса (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Stefan Đoković je bio toliko srećan kada je tata trijumfovao, da je skakao od zadovoljstva, a u toj ushićenosti snažno je zgrabio svog rođaka koji pratio meč iz "boksa" i počeo da se vrti u krug sa njim.

Video se munjevito proširio društvenim mrežama, a sudeći po mnogobrojnim dirljivim komentarima, Đoković junior je "istopio srca" ljubitelja tenisa širom planete.

Stefan izgleda nije samo nasledio tenisko umeće na oca, što je već u ovim godinama demonstrirao, već je po svemu sudeći u telu ovog mališana zarobljena i snaga koju poseduje neustrašivi Srbin, onaj koji godinama hara sportskim borilištima. 

Mada, kada se uzme u obzir kakvu ishranu vodi tata, kao i da Stefan ne jede takozvani "junkfood" poput njegovih vršnjaka, onda i ne čudi što je Stefan takav mali "snagator".

Tviter

Još jedan od dirljivih trenutaka koji se odigrao na završnom turniru na severu Italije, jeste i onaj u kom je Nole prišao svojim naslednicima nakon pobede nad Fricom i pokazao za koga proliva i poslednje kapi znoja u epskim teniskim duelima koje vodi.

Tara i Stefan će sigurno biti na tribinama i kada Novak zakorači u finalni meč, a tamo će ga sačekati pobednik duela između Kaspera Ruda i Andreja Rubljova koji je trenutno u toku.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja