NADAL ISPAO SA ZAVRŠNOG MASTERSA: Rafa već u grupnoj fazi okončao nastup u Torinu

Č. V.

15. 11. 2022. u 22:12

RAFAEL Nadal je mimo svih očekivanja već u grupnoj fazi i to posle samo dva meča okončao učeće na Završnom mastersu u Torinu.

НАДАЛ ИСПАО СА ЗАВРШНОГ МАСТЕРСА: Рафа већ у групној фази окончао наступ у Торину

FOTO: AP/Tanjug

Španac je danas izgubio od Feliksa Ože-Alijasima, prethodno i od Tejlora Frica. Ipak, uprkos tim neuspesima imao je teoretske šanse da prođe u nokaut fazu, ali ni one više ne postoje.

Svaka nada da bi "bik sa Majorke" mogao da se nađe u polufinalu ugašena je nakon što je Kasper Rud dobio prvi set protiv Frica - 6:3. (Nadalu je odgovarala pobeda Amerikanca od 2:0).

Rafi je ostao još jedan meč u Torinu. On će prekosutra igrati protiv Norvežanina i pokušaće ovu sezonu da okonča pobedom.

Treba reći da je Nadal imao šansu i da godinu okonča kao svetski broj jedan, no i od toga neće biti ništa. Lidersku poziciju sačuvao je Karlos Alkaraz iako je bio prinuđen da zbog povrede odustane od ovog turnira.

Takođe, Španac je vezao četiri poraza, a to mu se prvi put desilo od 2009. godine. U tom nizu izgubio je od Frencisa Tijafoa (Ju-Es open), Tomija Pola (Masters u Parizu), Tejlora Frica i Feliksa Ože-Alijasima (Završni masters).

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!