NOVAK SAZNAO RIVALA: Ukoliko prođe u četvrtfinale, Đoković će igrati protiv igrača koji ga je namučio na putu do titule na Rolan Garosu

Novosti online

03. 11. 2022. u 14:01

ITALIJAN Lorenco Museti plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, a tamo će čekati boljeg iz duela Novak Đoković - Karen Hačanov.

НОВАК САЗНАО РИВАЛА: Уколико прође у четвртфинале, Ђоковић ће играти против играча који га је намучио на путу до титуле на Ролан Гаросу

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Museti, 23. igrač sveta, do četvrtfinala je stigao pobedom nad favorizovanim Kasperom Rudom u tri seta, 4:6, 6:4, 6:4.

Meč nije dobro počeo za Musetija koji je u prvom setu izgubio svoj servis kada je servirao za ostanak u setu, iako je vodio sa 40:15. 

U drugom setu je zaigrao bolje i uzeo je brejk za vođstvo od 3:2, ali smo potom videli Rudov ribrejk za 3:3. Ipak, Museti koristi drugu brejk loptu u 9. gemu i set potvrđuje svojim servisom.

Ukoliko Novak preskoči Hačanova, sastaće se treći put u karijeri sa Musetijem. Prva dva duela je dobio. Ove godine u Dubaiju u dva seta, rutinski, 6:3, 6:3. Prvi duel prošao je znatno komplikovanije. Bilo je to na putu ka prošlogodišnjoj tituli na Rolan Garosu, kada je Italijan poveo sa 2:0, a zatim osvojio samo jedan od narednih 17 gemova pre nego što je predao meč osmine finala.

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS - Najaktuelniji video snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna