TEŠKI SU ZATVORSKI DANI: Boris Beker razbesneo robijaše, javnost skoro zaboravila Nemca

Novosti online

09. 10. 2022. u 19:23

TENISKA legenda Boris Beker, nalazi se u zatvoru već šest meseci.

ТЕШКИ СУ ЗАТВОРСКИ ДАНИ: Борис Бекер разбеснео робијаше, јавност скоро заборавила Немца

Foto EPA

Bivši teniser zaključan je u zatvor Hunterkomb nedaleko od Londona, a pritvoren je zbog odugovlačenja prijave bankrota i drugih finansijskih malverzacija.

Nemac čami u zatvoru, skoro pa zaboravljen od strane javnosti, a njegov advokat Kristijan Oliver Moser je otkrio u kakvom je stanju Beker.

- Tamo mu je dobro s obzirom na okolnosti. Ipak, nalazi se u zatvoru u samici. "Tamo" 480 muškaraca služi svoje kazne, rekao je Moser.

Beker je navodno uključen u rad u zajednici, kako prenosi "San" Nemac radi kao pomoćnik učitelja, a ostale zatvorenike uči fizičkom vežbanju i važnosti ishrane.

Bekerov posao naljutio je druge zatvorenike.

- U normalnim okolnostima morali biste da budete godinama u ćeliji kako biste dobili posao asistenta učitelja, rekao je engleskim medijima jedan od zatvorenika, koji je dodao da je Beker taj posao dobio posle svega nekoliko nedelja.

Čak su se i neki rođaci zatvorenika žalili na tu meru, koja je okarakterisana kao poseban tretman, a iz zatvora te navode demantuju.

Zatvorski službenik je naveo da je Beker u prvih nekoliko dana paničio svaki put kada se vrata zatvore jer je patio od klaustrofobije, što je njegov advokat opovrgao.

Devojka Lilijan de Karvaljo Monteiro redovno mu dolazi u posetu, navodi se, čak četiri puta nedeljno i sa njim provodi po dva sata, pričajući o porodici.

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju