NOVAK ĐOKOVIĆ VAN SEBE: Tokom dramatičnog meča sa Danilom Medvedevom Nole je bacio reket u publiku, a onda ga je sudija šokirao (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2022. u 16:21

NOVAK Đoković i Danil Medvedev su se sastali u polufinalu ATP turnira u Astani, a u jednom trenutku srpski as je bacio reket u publiku, što je dovelo i do njegove rasprave sa sudijom.

НОВАК ЂОКОВИЋ ВАН СЕБЕ: Током драматичног меча са Данилом Медведевом Ноле је бацио рекет у публику, а онда га је судија шокирао (ВИДЕО)

Printscreen: Tennis TV

U završnici drugog seta, pri rezultatu 5:4 u korist Srbina, odigran je jedan od zanimiljivijih poena na servise Medvedeva.

Na semaforu je pisalo 15:15, a Rus je uspeo da na terenu nadmudri Noleta koji je, trčeći dijagonalno ka osnovnoj liniji shvatio da ne može da dođe do loptice, pa je reketom zamahnuo odozdo na gore i - reket je odleteo pravo u publiku.

Da li je to bilo slučajno ili namerno, procenite i sami uz snimak koji je pred vama, tek...

... iako je jedan dečak vratio odmah reket Đokoviću, a u toj situaciji niko nije bio povređen, već se sve završilo osmesima i skandiranjima "Nole, Nole!", sudija Adel Nur je izneadio Srbina - izričući mu javnu opomenu.

Novak je prišao egipatskom arbitru u neverici.

Pitao ga ja zašto ga kažnjava na taj način, kada je isprva rekao da taj potez nije bio za javnu opomenu, ali je sudija bio uporan da odluka ostaje na snazi, zbog čega je Nole na trenutak počeo da diže ruku i pita ga da sve to pojasni.

Na kraju nije bilo druge, već je uz vođstvo Rusa od 30:15 meč nastavljen, i to uz javnu opomenu Đokovića, čije reakcije tokom razgovora sa arbitrom možete videti u foto-galeriji koja je pred vama:

Sam meč Novak Đoković - Danil Medvedev nije potom dugo potrajao, jer je Rus iznenadio sve(t) naprasnom predajom duela.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

CEO GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA: Dajte da pokušamo da sačuvamo mir - ne dajući ni srce, ni dušu, ni kičmu naše zemlje i našeg naroda