POEN SRBINA O KOME BRUJI CEO SVET: Epski potez Kecmanovića na meč lopti za TV špice (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2022. u 09:46

Srpski teniser Miomir Kecmanović odigrao je jedan od najboljih mečeva u karijeri protiv Danijela Evansa, koga je savladao nakon što je spasao čak šest meč lopti - 6:3, 3:6, 7:6 (7:4)

ПОЕН СРБИНА О КОМЕ БРУЈИ ЦЕО СВЕТ: Епски потез Кецмановића на меч лопти за ТВ шпице (ВИДЕО)

Foto AP

Nestvarno je Srbin odigrao u ključnim momentima, može se slobodno reći da su svi poeni bili za TV špice, ali jedan je bio poseban.

Evans je servirao na meč lopti, Kecmanović odigrao odlično poen, izašao na mrežu, a onda potez Britanca i lob sa kojim se i njemu i svima učinilo da je kraj, ali ne i Kecmanoviću.

Srbin je stigao i vratio kroz noge, Evans je u čudu poslao novu skraćenu lopticu koju je takođe Kecmanović stigao i odigrao savršeno, a Deni izbacio loptu u aut. Epski poen za TV špice, koji je pokazao svu moć srpskog tenisera.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (1)

MILICA UPUTILA PORUKU VATRENIMA: Oglasila se posle eliminacije moćnog Brazila