POTPUNO LUDILO U KAZAHSTANU ZBOG NOVAKA: Đoković u pratnji obezbeđenja napustio halu! Neviđene scene pred teniski meč (VIDEO)

Novosti online

05. 10. 2022. u 13:29

NOVAK Đoković trenutno se nalazi na ATP turniru u Astani, a uoči početka meča sa Kristijanom Garinom viđene su zaista urnebesne scene, kakve tenis kao sport u svojoj dugoj istoriji još nije video.

ПОТПУНО ЛУДИЛО У КАЗАХСТАНУ ЗБОГ НОВАКА: Ђоковић у пратњи обезбеђења напустио халу! Невиђене сцене пред тениски меч (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, Nole je odlučio da se zagreje za ovaj meč na jedan nesvakidašnjni način i to trčeći ispred dvorane u Kazahstanu.

Đoković je lagano džogirao, a imao je i pratnju u vidu čak šest članova obezbeđenja. Poslednji u nizu gubio je dah i jedva uspevao da prati ritam našeg asa. Sve vreme su pravili krug oko Srbina, pa su trčali ispred, oko i iza njega, a dok je on skretao neki su morali da protrče kroz travu.

Ovakva pratnja je uobičajena za predsednike i istaknute političare, ali kada su u pitanju sportisti planeta je retko bila svedok ovakvih mera predostrožnosti.

Na samom kraju snimka pojavljuju se i deca koja sa velikim torbama trče za srpskim asom, kao još jedno svedočanstvo ko je sportska ikona među mališanima širom sveta. 

Podsetimo, Novak je danas pored najsmešnije scene iz Astane bio vinovnik i najlepše scene sa ovog turnira u Kazahstanu.

Đoković bi trebao da danas ne pre 14 časova izađe na centralni teren u Astani i ukrsti rekete sa Kristijanom Garinom. Taj duel možete pratiti direktno na portalu "Novosti"

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)