ALKARAZ PROVOCIRAO NOVAKA: Španac će zažaliti što se oglašavao po ovom pitanju

Novosti online

04. 10. 2022. u 17:04

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal.

АЛКАРАЗ ПРОВОЦИРАО НОВАКА: Шпанац ће зажалити што се оглашавао по овом питању

FOTO: Tanjug/AP

Supertalentovana teniska senzacija iz Mursije započela je svoju četvrtu nedelju na samom vrhu, a njegov iskusniji sunarodnik, "bik sa Majorke" je na poziciji broj dva. 

Tim povodom putem društvene mreže Instagram oglasio se popularni Karlitos i poslao poruku koja se neće dopasti ljubiteljima tenisa u Srbiji, kao ni brojnim obožavateljima Novaka Đokovića širom planete.

- Dva Španca na vrhu rang-liste! Ponosan sam što delim ovaj trenutak sa Rafaelom Nadalom, najboljim igračem svih vremena! Idemo - poručio je Alkaraz i tako ponovo pokrenuo GOAT debatu o najboljem koji je ikada hodao teniskim terenima. 

Nole ima bolji međusobni skor protiv Nadala, najviše nedelja provedenih na prvom mestu, najviše masters titula, ali Rafine pristalice brane svoju teoriju da je jedna osvojena grend slem titula više dovoljna da se pobiju svi drugi statistički parametri koji govore u prilog srpskog "kralja belog sporta".

Izjava mladog Španca trebala je da bude zanimljiva uvertira za turnir u Astani, na kom učestvuje zajedno sa Novakom. Ljubitelji tenisa su se nadali da će u završnici ovog nadmetanja rekete ukrstiti u istinskom spektaklu Srbin i novi svetski broja jedan, a Noletovi navijači čvrsto verovali da će naš as na terenu adekvatno odgovoriti Špancu na ovu provokaciju i pokazati mu ko je najbolji svih vremena.

Ipak, Karlos Alkaraz danas je na šokantan način eliminisan iz Astane. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere