"JA SAM PRAVOSLAVAC, NE ZADIRITE U MOJU INTIMU": Novak Đoković začepio usta "hejterima"

Novosti online

02. 10. 2022. u 09:19

NOVAK Đoković je juče savladao u polufinalu ATP turnira u Tel Avivu ruskog tenisera Romana Safiulina 2:0 u setovima, pa će danas u borbi za titulu snage odmeritri sa Hrvatsom Marinom Čilićem.

ЈА САМ ПРАВОСЛАВАЦ, НЕ ЗАДИРИТЕ У МОЈУ ИНТИМУ: Новак Ђоковић зачепио уста хејтерима

Foto: AP

Ipak ono što je posebno interesovalo tamošnje medije je paralela da su snage odmerili srpski i ruski teniser, naročito posle Noletove zanimljive izjave na terenu.

- Bilo je puno emocija, sa vama gledaocima, neke su bile dobre, neke ne baš. Ne možete uvek biti perfektno mirni, posebno sa srpskim mentalitetom, ponekad poludim na terenu, nekada mi pomogne, razbudi me, nekada ne, ljudsko sam biće kao i svi vi, nosim se sa emocijama svakodnevno. Najvažnije je da na terenu date sve od sebe, vrlo sam srećan što uspevam sa vama da podelim tu energiju, hvala svima na podršci - rekao je Đoković na terenu.

Očigledno pod utiskom te izjave kolege  iz Izraela su interesovala i Novakova verska ubeđenja, ali nekada prvi teniser sveta, nije želeo preterano da širi priču o toj temi. 


- Nadam se da razumete da ne bih voleo da mnogo pričam o tome, jer to zadire u intimu i privatan život, ali odgojen sam kao pravoslavac, dakle u pravoslavnoj veri, ali ne ograničavam se time. Smatram sebe kao osobu otvorenog uma i srca, nekog ko poštuje i prihvata sve religije, znanja koje ljudi imaju širom sveta, koja obogaćuju život mene i moje porodice i držim se toga - podvukao je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju