JELENA JANKOVIĆ PONOVO NA TERENU: Stigla potvrda, na turnir dolaze i mnoge druge legende tenisa

Novosti online

01. 10. 2022. u 09:50

SRPSKA teniserka Jelena Janković ponovo će se naći na terenu. Ona će krajem oktobra učestvovati na turniru u Luksembugru.

ЈЕЛЕНА ЈАНКОВИЋ ПОНОВО НА ТЕРЕНУ: Стигла потврда, на турнир долазе и многе друге легенде тениса

FOTO: AP

Ipak, treba reći da nije reč o turniru za bodove, već o egzibijici, ali bilo kako bilo, lepo će biti videti ponovo na terenu sa reketom i lopticom nekada prvu igračicu sveta.

Osvajačica Vimbldona u miks dublu još uvek nije zvanično otišla u penziju, mada nije odigrala nijedan meč još od Ju-Es opena 2017. godine i sudeć po tome čini se da nema nameru da se vraća profesionalnom tenisu.

Treba reći da se Jankovićeva u međuvremenu udala i postala je majka, pa to može još više da potkrepi činjenicu da je njena karijera gotova.

Pored nje na turniru u Luksemburgu (20-23. oktobar) učestvovaće i mnoge druge legende ženskog tenisa poput Kim Klajsters, Martine Hingis, Danijele Hantuhove, Agnješke Radvanske, Kiki Bertens, Mendi Minele.

Što se pravila tiče, 20. i 21. oktobra odigraće se četvrtfinalni mečevi, pa su 22. na programu polufinala i na kraju meč za prvo mesto. Nagradni fond je 100.000 evra, pobednici će pripasti 40.000, finalistkinji 20, po 10.000 dobiće polufinalistkinje.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest