"SA NJIM BIH IGRAO DUBL...": Novak Đoković otkrio ko bi voleo da mu bude partner u parovima

Novosti online

30. 09. 2022. u 10:42

Ne računajući učešće u ovogodišnjem Lejver kupu, Novak Đoković je konačno zaigrao u jednom takmičarskom susretu još od velikog finala Vimbldona.

СА ЊИМ БИХ ИГРАО ДУБЛ...: Новак Ђоковић открио ко би волео да му буде партнер у паровима

FOTO: Tanjug/AP

Na startu ATP turnira u Tel Avivu Srbin je demonstrirao silu protiv španskog tenisera Pabla Anduhara i u drugom kolu turnira serije 250 sastaće se sa Vasekom Pospišilom koji je u uvodnom meču savladao domaćeg tenisera Edena Lašemoma.

Novak je sinoć bio veoma raspoložen pri susretu sa novinarima, a jedno od pitanja odlosilo se i na Nika Kirjosa, koji ne igra na ovom turniru. Novaka su pitali da li bi voleo da igra u dublu sa Australijancem.

- Moj naredni protivnik ovde je Pospišil, poznato je da je on jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP Turu. Naravno da bih voleo da igram sa Nikom, sve dok je i on motivisan na tako nešto. On je sjajan dubl igrač. Osvojio je grend slem sa Tanasijem Kokinakisom. Fantastičan je kada je fokusiran na cilj, nadam se da će nastaviti da igra na ovom nivou", kaže Novak.

Pokušali su Đokovića da navedu i na priču o aktuelnim političkim temama, ali je on želeo da zaobiđe tu temu. Pitali su ga i kako se oseća što ponovo igra za bodove posle nekoliko meseci...

- Znam da to zvuči kao kliše, ali srećan sam kad god izađem na teren i radim ono što najviše volim. Tenis mi je dao sve, prvi sam iz porodice uzeo reket u ruke i to je postao moj posao. Predstavljam svoju zemlju, koja je prošla kroz mnoge teškoće, sve to me ispunjava ponosom. Srećan sam i stalno se trudim da sebe podsećam da moram da nastavim da dajem sve od sebe - zaključio je Đoković.

Podsećanja radi duel između Novaka Đokovića i Vašeka Pospišila biće četvrti meč današnjeg programa i očekuje se da on počne oko 16 časova. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!