FEDERER JE IZGUBIO SVE: Legendarni Švajcarac se oglasio i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama

Novosti online

29. 09. 2022. u 19:06

RODžER FEDERER prošlog vikenda rekao je zbogom tenisu. On je na egzibiocionom Lejver kupu završio veličanstvenu karijeru. Legendarni Švajcarac, koji je osvojio 20 grend slem titula, oprostio se nakon poraza u dublu sa Rafaelom Nadalom, a protivnici su bili Džek Sok i Frensis Tijafo.

ФЕДЕРЕР ЈЕ ИЗГУБИО СВЕ: Легендарни Швајцарац се огласио и изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама

Tanjug/AP

U suzama su bili i on i Nadal, njegove kolege i porodica, a fotografija na kojoj su on i Španac uplakani ostaće jedna od legendarnijih u istoriji "belog sporta".

FOTO: EPA

Federer je nakon završetka karijere objavio niz postova na Instagramu, a na ovom zadnjem je u samo 25 minuta prikupio 250.000 lajkova. Švajcarac je u duhovitoj objavi napisao kako je na kraju uspešne i dugogodišnje karijere na kraju sve uspeo izgubiti.

- Svi se nadamo bajkovitom završetku, ali evo kakav je bio moj: Izgubio sam zadnji meč u singlu, izgubio sam zadnji meč u parovima, izgubio sam zadnji timski meč, izgubio sam glas i izgubio sam posao. Ali, moj oproštaj nije se mogao završiti perfektnije i srećan sam kako je sve ispalo. Ne opterećujte se sa krajevima u životu, vaš će takođe biti poseban - napisao je Roger.

Veliki broj ljubitelji "belog sporta" iz celog sveta nije shvatio humoristički kontekts ove poruke, pa su potom u komentarima slali poruke podrške najgracioziznijem igraču koji je ikada hodao teniskim terenima. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina