OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Evo o kakvoj se povredi radi i da li će nastupati u Tel Avivu

Novosti online

25. 09. 2022. u 19:15

Novak Đoković je izgubio prvi put u meču protiv Feliksa Ože – Alijasima u dva seta, ali je mnogo veće brige i njemu i njegovim poklonicima donela pojava povrede, o kojoj je bilo reči odmah po završetku meča.

ОГЛАСИО СЕ НОВАК ЂОКОВИЋ: Ево о каквој се повреди ради и да ли ће наступати у Тел Авиву

Printskrin: Eurosport

- Lejver kup je jako lep turnir i koncept turnira, izvanredno je iskustvo za igrače, navijače i sve koji vole tenis. Izuzetno je naporno, potpuno je drugačiji ritam i tempo svakodnevnice. U petak sam imao treninge, a onda sam ceo dan proveo na klupi bodreći druge i naravno onaj emotivni meč Nadala i Federera. Posle toga nekoliko noći zaredom se igre u tri ujutru na spavanje i to ima efekat na opšte stanje i kako se osećaš. To je ono što sam danas i osetio. Dosta se osećam umorno i iscpljeno, desni zglob me je danas baš mučio. Nisam imao servis kakav sam imao juče - kazao je Novak.

Ipak, on je naglasio da se dobro oseća i da jedva čeka nastavak sezone, tako da nastup u Tel Avivu nije pod znakom pitanja.

- Sa igračem poput Feliksa koji je fenomenalno osećao loptu i igrao – to se kažnjava. Odlično je odigrao i zaslužio pobedu. Nisam toliko zabrinut za igru, koliko za zglob. Nadam se da će se to srediti u narednih par dana do mog prvog meča u Izraelu. Što se tiče igre, dobro sam trenirao i dobro se osećam, pa me ovaj poraz danas ne brine. Imam turnir sledeće nedelje i taj problem moram da rešim čim pre sa fizioterapeutom i da se vratim na teren u pobedničkom nizu - rekao je Đoković.

Novak će iz Londona otputovati u Izrael gde će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Tel Avivu.

- Cilj mi je da se plasiram na Završni turnir u Torino. Sada sam 15-16. na listi za ovu godinu, a moram da budem u 20 kako bih se kao grend slem šampion plasirao na Završni turnir. Posle Tel Aviva igraću u Astani, a zatim na Mastersu u Parizu i nadam se u Torinu - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna