RAFA PLAČE JER JE SLOMLJEN, ĐOKOVIĆ OD SMEHA? Kirjos na svoj način ispratio Federera u penziju: "Zbogom Kralju, Novak zna..." (FOTO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 11:27

NESTAŠNI DEČKO svetskog tenisa Nik Kirjos otkazao je učešće na ovogodišnjem Lejver kupu, ali naravno da nije mogao da ne prokomentariše dešavanja od petka veča kada je Rodžer Federer otišao u penziju. Australijanac nije propustio priliku ni da "bocne" svog novog prijatelja Novaka Đokovića.

РАФА ПЛАЧЕ ЈЕР ЈЕ СЛОМЉЕН, ЂОКОВИЋ ОД СМЕХА? Кирјос на свој начин испратио Федерера у пензију: Збогом Краљу, Новак зна... (ФОТО)

Tanjug/AP

Prštale su emocije na oproštaju žive legende svetskog sporta i jednog od najvećih teniserra ikada. Suze nije mogao da sakrije niko, a najtužniji je bio Rafael Nadal.

Kirjos je na Instagramu objavio stori sa fotografijom na kojoj se vide Rodžer i Rafa kako liju suze, dok Novak sa osmehom na licu aplaudira. 

Australijanac je preko fotografije napisao komentar, uz koji je dodao dva smajlija koji plaču, jedan od smeha, drugi od tuge:

"Zbogom kralju. Novak zna da su šanse za slemove sada bolje. Rafa je slomljen."

Lejver kup se nastavlja danas, a Novak, koji je juče imao savetodavnu ulogu pored terena, odigraće dva meča, po jedan u singlu i u dublu.

Tanjug/AP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta