OVO JE MLADIĆ KOJI SE ZAPALIO PRED ĐOKOVIĆEM: Otkriveno šta stoji iza jezivih scena samopovređivanja na Lejver kupu

Novosti online

23. 09. 2022. u 20:25

NA LEJVER kupu u Londonu dogodio se prekid meča između Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana, nakon što su na centru terena viđene jezive scene samopovređivanja jednog od gledalaca.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

FOTO: EPA

Tokom drugog seta meča koji je Grk na kraju dobio, na teren je uleteo mladić koji se pokušao zapaliti, ali u tome srećom nije uspeo. On se na kraju tek opekao po ruci i zapalio podlogu, koju je član osiguranja ubrzo ugasio svojim sakoom.

Bio je ovo zaista teniski presedan, nešto što nije viđeno na terenima "belog sporta", pa su se mnogi u čudu pitali šta je izazvalo ovakvu reakciju i ko je zapravo mladi čovek koji se zapalio pred Novakom, Rafom i Rodžerom.

Kasnije se saznalo da je reč o 20-godišnjem aktivisi imena Kai, a na majici je nosio parolu "End UK private jets" i samo pukom srećom prošao bez ozbiljnijih povreda. 

Na Tviteru i dalje stoji snimak na kom se nalazi ovaj mladić, a u obraćanju u opisu ističe da se bori za smanjenje emisije štetnih gasova i to sve dok "elita i dalje leti privatnim avionima". Kai je u ovom video materijalu čak i najavio svoj bizaran potez koji je obišao svet, i obrazložio zašto će to učiniti. 

- Znam da će navijači na terenu biti uznemireni, da će neki biti traumatizovani činjenicom da ću se samopovrediti. Nepravedno je to što će publika patiti jer nije ništa kriva za to. Moramo zaustaviti globalno zagrevanje, stotine miliona ljudi će proći kroz neviđene stvari. Odgovor britanske elite na to je da i dalje lete privatnim avionima - rekao je Kai u videu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna