NEVIĐENE SCENE: Novak Đoković skinuo šorts na svadbi brata, a svatovi poskakali u Jadransko more (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2022. u 21:03

SRPSKI teniser Novak Đoković, zbog venčanja rođenog brata Đorđa, neće biti deo pohoda "orlova" na Dejvis kup. Nakon što su se najmlađi od braće Đoković i Saška Veselinov venčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, odleteli su zajedno sa svatovima za Tivat, gde se nastavilo slavlje i gde je priređena gala svadba.

НЕВИЂЕНЕ СЦЕНЕ: Новак Ђоковић скинуо шортс на свадби брата, а сватови поскакали у Јадранско море (ВИДЕО)

FOTO: Prntskin

Velika žurka dobila je svoj nastavak na obali mora, a u jednom momentu Novak i ostali momci rešili su da naprave pravi šou, pa su uskočili u Jadransko more, poskidali šortseve i počeli da mašu njima Đoletu i ostalima na plaži.

Povod za ove urnebesne scene bila je kultna pesma grupe TAP011, koja je očigledno postala pravi hit na svadbi. Kada su čuli dobro poznate taktove pesme "Zbog tebe", gosti su potrčali u more i za vreme trajanja stiha "da li bi prala naše gaće mače", mlatili donjim vešom, što je izazvalo opšti smeh na veselju u Crnoj Gori.

Nije iznenađenje što se i Novak Đoković uključio u ovu "akciju" na svadbi pošto je bez ikakvog pogovora i sam skinuo gaće i pevao hit devedesetih.

Koliko je Nole podgrejao atmosferu na venčanju, govore i kadrovi na kojima je najbolji srpski teniser "ukrao šou" Saši Kovačeviću i održao svoj mini-koncert.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024