NOVAK ĐOKOVIĆ NA UDARU VESNE PEŠIĆ: Pokvareno, sramno i bezobrazno

Novosti online

18. 08. 2022. u 16:23

NOVAK Đoković pridržava se odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa. Zbog takvog stava svesno propušta sijaset turnira, a spreman je da se zbog ideala odrekne takmičenja na predstojećem Ju-Es openu. Od momenta kada je javnosti saopštio svoju odluku, ne prestaju komentari, uglavnom kritičke sadržine, a poslednja koja je iznela svoje mišljenje, i to poprilično oštro, jeste političarka Vesna Pešić.

НОВАК ЂОКОВИЋ НА УДАРУ ВЕСНЕ ПЕШИЋ:  Покварено, срамно и безобразно

FOTO: Photojiner

Nakon osvajanja Vimbledona, Đoković nije imao zvaničan meč, propustio je masters u Montrealu, a takođe nije ni deo mastersa u Sinsinatiju. Iako je, u međuvremenu, došlo do popuštanja mera u Americi, srpski as još uviek nije siguran da li će mu biti omogućeno da se pojavi na prestižnim teniskim terenima u Njujorku.

- Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziš mozak, mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle - napisala je Vesna Pešić na Tviteru.

Podsetimo, predstojeći Ju-Es open počeće 29. avgusta, dok je veliko finale muškog singla zakazano za 11, septembar. 

BONUS VIDEO: SASTANAK VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Ovako je izgledao susret predsednika Srbije i najboljeg tenisera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (62)