"NOLE, UŠAO SAM I NIŠTA NISU TRAŽILI": Novak Đoković dobio poruku iz SAD koja će obradovati Srbiju

Novosti online

14. 08. 2022. u 09:26

Novak Đokovića igra na Ju-Es openu, Srbin je digao ruke od NJujorka, Noletu ističe vreme... Samo su neki od naslova koji se iz dana u dan vrte širom sveta.

НОЛЕ, УШАО САМ И НИШТА НИСУ ТРАЖИЛИ: Новак Ђоковић добио поруку из САД која ће обрадовати Србију

FOTO: Tanjug

Jedno je sigurno, Srbin neće dozvoliti da mu se ponovi Australijan open i nemile scene iz Melburna. Upravo zbog toga Đoković je pojasnio još ranije da će sačekati potvrdu da može da uđe i da to neće uraditi "na silu", već kada sve bude moguće.

Saga će po svemu sudeći epilog dobiti tek pred početak grend slema u NJujorku. Novak je dobio indirektan rok do kada treba da razreši pitanje oko ulaska u SAD, to je 25. avgust, kada će biti održan žreb za poslednji grend slem u sezoni.

Podsećanja radi, "Centar za kontrolu i prevenciju bolesti" (pandan srpskog kriznom štabu) objavio je novi set smernica i preporuka u kojima je posebno naglašeno da „vakcinisani i nevakcinisani sada imaju iste smernice“. Prvi put od početka pandemije je njihov status izjednačen, a očekuje se da u sledećim nedeljama (verovatno već sledeće nedelje) budu promenjene smernice za putnički saobraćaj. Očekuje se da vakcina više ne bude obavezna za ulazak u SAD i od toga bi profitirao Đoković.

Francuski novinar "Ekipa" Kventan Mojane, objavio da je ušao u SAD bez ikakvih problema i "poslao poruku" Novaku Đokoviću, odnosno doneo pozitivne vesti za celu Srbiju.

- Ušao sam u Sjedinjene Američke Države bez da su me pitali o dokazu da sam vakcinisan. Ovo je bio slučaj u martu. Da li se CDC smernice već sada sprovode? To bi mogle da budu dobre vesti za Đokovića", napisao je Mojne.

Uz to je pojasnio i da Ju-Es open strkitno poštuje odluku Vlade, pa ne bi bilo nikakvih problema da se Novak nađe u SAD.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

RAZGOLIĆENA RAMENA I VITAK STRUK: Jelenin stajling o kojem se priča (FOTO/VIDEO)