ĐOKOVIĆ NOVI IGRAČ VEST HEMA? Navijači slavnog engleskog kluba "prepoznali" Novaka kao pojačanje (FOTO)

Novosti online

27. 07. 2022. u 17:19

ADMINISTRATORI zvaničnog Tviter naloga engleskog premijerligaša Vest hema izazvali su nemalu pometnju na ovoj društvenoj mreži kada su postavili siluetu jednog od njihovih igrača uz pitanje fanovima: "Možete li da pogodite ko je ovo".

ЂОКОВИЋ НОВИ ИГРАЧ ВЕСТ ХЕМА? Навијачи славног енглеског клуба препознали Новака као појачање (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Poznato je da su "čekićari" veoma popularni u Srbiji, te je tako i ovaj post videlo mnogo navijača iz naše zemlje, kojima se učinilo da silueta osobe sa fotografije neobično podseća na svetskog šampiona u tenisu Novaka Đokovića, pa su odgovorima "zasuli" ovaj tvit. 

Pridružio im se i nemali broj simpatizera Vest hema iz ostalih delova sveta.

- Izgleda potpuno isto kao Novak Đoković, napisao je jedan fan, a odmah je dobio odgovor drugog da je on baš hteo da napiše isto to.

Usledili su brojni drugi komentari:

- Da li to Novak Đoković potpisuje za Vest hem - upitao se jedan fan, dok je drugi dodao da i on "glasa za Noleta".

Ovo je aravno bila samo igra za navijače Vest hema i u pitanju je bio jedan od najboljih igrača "čekićara" Deklan Rajs, ali čak i kada je neko napisao prvi tačan odgovor, odmah je dobio "repliku" u vidu gifa na kome se nalazi Novak.

Većina odgovora stigla je upravo u vidu gifova ili fotografija našeg teniskog asa, ali bilo je i zbunjenih fanova koji su očigledno kampanjski pratili tenis poslednjih deceniju i po, pa je jedan od odgovora bio: 

- Rafael Nadal.

Inače, ova svojevrsna igra pogađanja imala je za cilj da se na kraju otkrije identitet novog pojačanja Vest hema, ali to ipak neće biti Nole, nego doskorašnji fudbaler Sasuola i reprezentativac Italije, Đanluka Skamaka.

Đoković, dakle, neće pojačati Vest hem, ali će se ipak uskoro pojaviti u Istočnom Londonu, gde će se od 23. do 25 septembra odigrati Lejver kup, a naš as će u drušutvu ostalih članova "velike četvorke" braniti boje Evrope protiv selekcije sveta.

Ovo takmičenje držaće se u njemu dobro poznatoj O2 areni u kojoj je osvojio četiri od svojih pet titula na Završnom masters turniru.

- Uzbuđen sam zbog povratka u Tim Evrope. Ovo je jedino takmičenje u kojem igrate kao tim sa momcima protiv kojih se uglavnom takmičite. Igrati sa Rafom, Rodžerom i Endijem – tri moja najveća rivala – biće stvarno jedinstven trenutak u istoriji našeg sporta - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO - Govor Novaka Đokovića u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna