KAKO LI SU ENGLEZI OVO PREŽIVELI? Završio se Vimbldon, počeo bal, a onda su ušli Srbin i Ruskinja... (FOTO)

Novosti online

11. 07. 2022. u 16:35

Novak Đoković i Nik Kirjos su odigrali sjajno finale Vimbldona, tim događajem je počela da se spušta zavesa na ovaj grend slem, ali... "svoje" je ta zavesa obavila tek na vimbldonskom balu. A na njemu je bilo baš zanimljivo.

КАКО ЛИ СУ ЕНГЛЕЗИ ОВО ПРЕЖИВЕЛИ? Завршио се Вимблдон, почео бал, а онда су ушли Србин и Рускиња... (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u nedelju osvojio četvrtu vimbldonsku titulu, a 21. grend slem trofej ukupno, savladavši posle preokreta Australijanca, pa je, po starom običaju, pozvan na posebno vimbldonsko veče.

Ta proslava, međutim, nije bila upriličena samo zbog njega, već i zbog mnogih drugih koji su ovaj grend slem učinili takvim kakav trenutno jeste, ali - i zbog jedne mlade dame.

Naravno, u pitanju je, kako to obično i biva, pobednica Vimbldona u pojedinačnoj konkurenciji teniserki, a to je ovoga puta (verovatno uz prevrtanje očima onih Engleza koji, poput ostatka "zapada" drvljem i kamenjem gađaju Rusku Federaciju zbog njene intervencije u Ukrajini) - Ruskinja.

Jelena Ribakina, senzacionalna osvajačica vimbldonskog trofeja u ženskom singlu, igra poslednjih nekoliko godina pod kazahstanskom zastavom, ali je rođena u Moskvi, a u Moskvi i živi i sprema se za većinu turnira na kojima učestvuje.

Jelena Ribakina i Novak Đoković kao šampioni na vimbldonskom balu 2022 / FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković i Jelena Ribakina su odmah po dolasku izazvali najveću pažnju, kako kod fotoreportera, tako i kod ostalih prisutnih.

Inače, Nole je na vimbldonski bal stigao u pratnji supruge Jelene...

... što je, dan posle te svetkovine, objavio Tviter nalog pomenutog grend slem turnira, a što možete i videti na jednoj od četiri priložene fotografije u toj objavi.

 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)