"ZNAJU MNOGI ŠTA MI SE DESILO..." Novak Đoković izašao s Centralnog terena Vimbldona, stao pred kameru RTS-a, a onda...

Novosti online

10. 07. 2022. u 18:52

NOVAK Đoković i Nik Kirjos odigrali su spektakularno finale Vimbldona 2022, a po završetku te borbe za grend slem trofej, Nole je uradio nešto sjajno.

ЗНАЈУ МНОГИ ШТА МИ СЕ ДЕСИЛО... Новак Ђоковић изашао с Централног терена Вимблдона, стао пред камеру РТС-а, а онда...

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a odmah po završetku meča i kratke izjave na terenu, izašao je sa igrališta i za RTS poručio sledeće:

- Znaju mnogi ljudi šta mi se desilo na početku godine i stvarno... Nisam očekivao da će mi toliko vremena trebati da se vratim u optimalan balans na terenu i van njega, i mentalno i emotivno. Stvarno, dosta me je iscrpelo sve to što se desilo (u Australiji) i što me je pratilo 3-4 meseca - započeo je Nole i, gotovo u dahu, dodao:

- Bilo je potrebno strpljenje. Ja uvek verujem u sebe i svoje mogućnosti, i znao sam da ću biti u prilici da se borim za trofeje. Nekako uvek to dolazi u mom životu kada treba da osvojim neki grend slem, kada treba da se vratim... Zahvalan sam na ovom trenutku, najlepši poklon za godišnjicu braka, a i godišnjicu rođenja Nikole Tesle. Zaista, poseban dan.

Upitan koliko još planira da igra, iskreno je priznao:

- Želim da igram tenis dokle god to telo omogućava i dokle god imam tu motivaciju. A i jedno i drugo je još prisutno u meni. To je jako bitan faktor, ali bitan (faktor) je i podrška mojih najbližih. Moraju da se poklope mnoge stvari, život se menja, telo se menja, ali glad ostaje ista.

Na konstataciju novinara RTS-a, "Hvala Vam, u ime cele Srbije, sada vas čeka i ceo svet", Novak je stisnuo pesnicu okrenut ka kameri i oduševio sve gledaoce:

- Volim vas, Srbijo, volim vas!

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju