NOVAK CITIRAO KOBIJA: Đoković i Brajant bili su veoma bliski, a Srbin ga se sada i prisetio

Novosti online

08. 07. 2022. u 21:11

SRPSKI teniser Novak Đoković će braniti titulu na Vimbldonu, jer je posle uzbudljivog meča uspeo da se plasira u finale turnira čiji je šestostruki šampion. Nole je u polufinalu bio bolji od Britanca Kamerona Norija, a za trofej će se boriti u nedelju protiv Nika Kirjosa.

НОВАК ЦИТИРАО КОБИЈА: Ђоковић и Брајант били су веома блиски, а Србин га се сада и присетио

Foto: Instagram

Pobedom nad Norijem, Nole se plasirao u još jedno finale koje će mu biti 32. u karijeri, čime je u tom segmentu oborio rekord prestigavši Rodžera Federera koji je ostao na 31. 

Ovo je oduševilo jednog novinara na konferenciji za štampu nakon polufinalnog duela sa britanskim predstavnikom, konstatujući da je podvig našeg tenisera neverovatan.


Srpski teniser dao odgovor koji je dobro poznat svim ljubiteljima sporta, a posebno obožavaocima igre pod obručima - Hvala vam, to cenim, ali moj posao nije završen - izjavio je Đoković čime je citirao izjavu Kobija Brajanta iz 2009. godine.
 

Brajant je finalu NBA lige 2009. godine, nakon što su Lejkersi poveli 2-0 u seriji protiv Orlanda, rekao da posao nije gotov i da zato nije srećan.


Poznato je da su srpski teniser i legendarni NBA košarkaš bili veoma bliski.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)