ĐOKOVIĆ IH SVE RASPLAKAO: Novak pobedio, ali ono što je uradio posle meča... (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 19:10

NOVAK Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, a posle trijumfa koji mu je to i omogućio, učinio je nešto što je istinske ljubitelje tenisa ganulo.

ЂОКОВИЋ ИХ СВЕ РАСПЛАКАО: Новак победио, али оно што је урадио после меча... (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, najpre je u to četvrtfinale prošao Janik Siner (priredivši iznenađenje pobedom nad senzacionalnim Špancem, Karlosom Alkarazom), a onda je u ponedeljak kasnim večernjim satima i Nole izborio pravo da se i dalje nadmeće (i to uz izgubljeni set od sjajnog autsajdera, Tima van Rajthovena).

Iako se bližila ponoć, a umor od nadmetanja s Holanđaninom već uveliko danak, Nole je rešio da ne napusti Centralni teren odmah, već da priđe publici koja ga je strpljivo čekala i autogramima ih obraduje.

Međutim, kada je u prvom redu video jednog mališana, rešio je da potraži svoju torbu, a onda se ka njoj sagnuo i - kao što možete da vidite na snimku koji je pred vama, tom dečkiću poklonio svoj kačket:

- Zatražio je torbu kako bi klincu dao kapu. Ne dirajte me, ridam - ganuto je konstatovao jedan od Novakovih navijača na Tviteru, priloživši video-dokaz ove scene.

Podsetimo, Novak Đoković i Janik Siner su ovog ponedeljka saznali da će igrati u savršenom terminu, a pripreme za taj megdan su uveliko u toku - i u njima na terenu učestvuje cela porodica Đoković.

Đoković i Siner su dosad igrali smo jednom, Srbin je lagano pobedio Italijana prošle godine u Monte Karlu (6:4, 6:2), a njihov drugi po redu duel možete uživo da pratite na portalu "Novosti". U

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)