"SAMO PSIHOPATE PODRŽAVAJU ĐOKOVIĆA": Nadalovi navijači nemaju obraza, optužbe i na račun Vimbldona da je žreb namešten

V.M.P.

27. 06. 2022. u 07:19

ŽREB za ovogodišnji Vimbldon održan je na "Ol Ingland" klubu u Londonu, a sada je konačno osvanulo jutro koje su željno iščekivali ljubitelji "belog sporta", najprestižniji grend slem u godini može da počne. Pred Rafaelom Nadalom je izazovan put u pokušaju da osvoji rekordnu 23. grend slem titulu, što je izazvalo različite reakcije polarizovane teniske planete na društvenim mrežama.

САМО ПСИХОПАТЕ ПОДРЖАВАЈУ ЂОКОВИЋА: Надалови навијачи немају образа, оптужбе и на рачун Вимблдона да је жреб намештен

FOTO: Printskrin: Instagram

Naime, mnogi navijači "bika sa Majorke" veruju da je žreb za nezvanično prvenstvo sveta u tenisu u najmanju ruku sumnjiv. Španac će se suočiti sa Semom Kverijem (2017. polufinalista), Marinom Čilićem (finalista iz 2017), Feliks-Ožeom Alijasimom i Stefanosom Cicipasom/Mateom Beretinijem na putu do finala, gde se očekuje da će mu Novak Đoković biti protivnik.

Rafini obožavaoci su pohrlili na društvene mreže čim je žreb objavljen, izražavajući svoja razmišljanja i stavove o projektovanom putu "El Matadora" do titule. Neki smatraju da je srpskom teniseru tendeciozno olakšan put, u odnosu na šampiona sa Majorke.

- Kao i uvek najlakše za Đokovića, a najteže za Rafu - napisao je jedan navijač Nadala na Tviteru.


- Nadal mora da se suoči sa Čilićem, Beretinijem/Cicipasom pre nego što dođe do finala. Svi ovi igrači su bar jednom stigli do finala grend slema. Ali zato Đokoviću niko nije na putu do finala - rekao je drugi navijač.

- Verujem da će Rafa pobediti 100 %, ali mislim da zaslužuje bolji žreb, barem jednom. 

Jedan od njegovih fanova otišao je predaleko posle žreba, predstavljajući Novaka kao "frika", isto tako prozvao je i sve one koji ga podržavaju. 

- Bolje je imati par navijača koji istinski razumeju kakav je Nadal genije. Psiho ljudi trče unaokolo i podržavaju psiho čoveka. Još veći pad dolazi.

- Kakva odvratna gestikulacija prema navijačima. Kada je u pitanju sportski duh, Đoker je sramota za svet tenisa - poručio je jedan korisnik Tvitera, aludirajući na, priznaćete, prilično normalnu facijalnu ekspresiju Novaka Đokovića. 

Mnogi od onih koji podržavaju lik i delo Španca izgleda da su brzo zaboravili kakvu je torturu prošao srpski teniser i kolike su dalekosežne posledice upliva politike u "beli sport" po Novaka Đokovića. 

Kapije Vimbldona se otvaraju, a titulu u muškom singlu brani najbolji srpski teniser koji će ne pre 14.30 izaći na megdan Sunvu Kvonu, Korejcu koji zauzima 75. mesto na ATP listi. 

U odsustvu dvojice prvoplasiranih, Danila Medvedeva i Saše Zvereva, glavne konkurente imaće u "večitom rivalu" Rafaelu Nadalu, mladom španskom asu Alkarazu i prošlogodišnjem finalisti Mateu Beretiniju, koji je osvajanjem Štutgarta i Kvinsa potvrdio da je specijalista za travu.

BONUS VIDEO - Poruka rumunske teniske lepotice čitaocima "Novosti"

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)