OTKAZAN MEČ NOVAKA ĐOKOVIĆA: Britanci više ne znaju šta rade

Novosti online

24. 06. 2022. u 11:43

KOLIKO samo konfuzije u Londonu. Novak Đoković je danas oko 17 sati trebao da odigra drugi egzibicioni meč u Harlingemu, ali on je otkazan.

ОТКАЗАН МЕЧ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Британци више не знају шта раде

FOTO: AP

Naime, organizatori egzibicije u Londonu su najavili da bi u petak od 17 sati Srbin trebao da izađe na teren, ali pre samo nekoliko minuta se pojavila informacija da Nole ipak neće igrati. Umesto Đokovića na teren će Dijego Švarcman i Aleksej Popirin. 

Razlog nije poznat, ali ono što je očigledno je činjenica da će Novak na treći grend slem sezone sa samo jednim odigranim mečom na travi, onim protiv Feliksa Ože Alijasima, upravo na egzibiciji u Harlingemu.

Organizatori takmičenja u Londonu deluju konfuzno, očigledno Britanci više ne znaju šta rade, ali i pored toga Đoković nosi lepe uspomene sa ovog turnira.

- Prvi put sam bio u Harlingemu. Obilazio sam klub 20 minuta pre nego što sam ušao na teren. Bio sam veoma impresioniran i zadivljen onim što sam video. Bilo je to jedno od najlepših mesta na kojima sam igrao i na kojima sam ikada bio. Jedva čekam drugi meč - opisao je Nole ovaj ekskluzivni klub na obali Temze. 

Podsećanja radi, danas je održan i žreb za Vimbldon. Prvi rival Novaku biće Korejac Kvon, trenutno 85. igrač sveta. U drugom kolu će igrati protiv boljeg iz duela Tanasisa Kokinakisa i Kamil Maržjaka. U četvrtfinalu Đoković bi prema projekciji trebao da igra sa petim favoritom Karlosom Alkarazom, a u polufinalu sa boljim iz duela Hurkač – Rud.

U drugoj polovini žreba u projektovanom četvrtfinalu Cicipas ide na prošlogodišnjeg finalistu Beretinija, dok Nadal igra protiv Ože Alijasima.

BONUS VIDEO - Poruka rumunske teniske lepotice čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba