"NADAL SE DOPINGUJE?" Mekinro šokirao izjavom, pa pozvao na testiranje Rafe

Novosti online

17. 06. 2022. u 10:12

ŠTA se dešava sa Rafaelom Nadalom, da li se Španac dopinguje? Pitanje na koje nemamo odgovor, a niko ga izgleda i ne traži. Kao da "kralj šljake" ima neke povlastice u svetu tenisa.

НАДАЛ СЕ ДОПИНГУЈЕ? Мекинро шокирао изјавом, па позвао на тестирање Рафе

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, Nadal je nedavno osvojio 14. titulu na Rolan Garosu uz pomoć injekcija koje je primio kako bi uspavao povređeno stopalo.

Krenule su razne teorije da li je to dozvoljeno ili ne, a sada se oglasio i Patrik Mekinro, koji je prokomentarisao injekcije koje uzima Španac.

- Nadal nastavlja da pobeđuje. Ne znam kako to radi, on kaže da uzima injekcije protiv bolova. Ja nisam doktor i ne znam o čemu se tu tačno radi. Postoje teoretičari zavere koji se sada pojavljuju u svetu tenisa. Postoji teorija da se Nadal dopinguje, da uzima neku vrstu nedozvoljenih supstanci - šokirao je Mekinro izjavom.

Bivši američki teniser ima savet kako stati na kraj Nadalu, odnosno otkriti da li se dopinguje.

- Testirajte ga konstantno na svim velikim turnirima i analizirajte šta to tačno ubrizgava u stopalo, ali ja mislim da je to samo nešto protiv bolova. Ponavljam, nisam doktor i ne znam tačno šta je, ali da je nešto ilegalno mislim da bi ga već odavno uhvatili.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024