"MISLIO SAM DA ĆE NOVAK IMATI NAJVIŠE SLEMOVA": Legendarni Mekinro vidi Nadala ispred Đokovića na Vimbldonu

Novosti online

08. 06. 2022. u 11:02

OVE godine, Rafael Nadal je već osvojio Australijan open i Rolan Garos, čime je svoj broj grend slem titula podigao na 22, prema čemu je ispred Rodžera Federera (20) i našeg Novaka Đokovića (20).

МИСЛИО САМ ДА ЋЕ НОВАК ИМАТИ НАЈВИШЕ СЛЕМОВА: Легендарни Мекинро види Надала испред Ђоковића на Вимблдону

FOTO: AP

Nekadašnji broj jedan na svetu i osvajač 77 ATP titula Džon Mekinro u razgovoru za "Eurosport" izneo je svoj stav kako vidi prvu polovinu aktuelne sezone.


- Većina nas je mislila da će Novak Đoković biti taj koji će preokrenuti vagu u njegovu korist kada je reč o broju grend slemova, ali došlo je do ovog užasnog debakla u Australija, gde je Srbinu bilo zabranjeno da igra. Mislim da ni Novak nije očekivao da će Rafa osvojiti Australijan open. Đokovićeva i Nadalova forma su bile potpuno različite pre Pariza. Novak je uzeo zamah, sve više podigao nivo. U međuvremenu, Španac je došao sa problemima u vezi sa stopalom, pa je Đoković mislio da će ga stići. Ali Nadal se popeo i osvojio još jedan Rolan Garos.

Na kraju, legendarni Mekinro, koji je odličan poznavalac britanskog terena jer je tri puta osvajao Vimbldon, istakao je da smatra kako španski teniser može da osvoji i ovaj prestižni turnir.

- Nadal je pričao o tome da ne igra Vimbldon. Zašto ne bi igrao Vimbldon ako je osvojio Australijan open i Rolan Garos? Mogao bi da osvoji još jedan grend slem, videćemo šta će da uradi - zaključio je Mekinro.

BONUS VIDEO: Đokovićev trening sa Kecmanovićem
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a