KRAJINOVIĆ PONOSAN U PORAZU: Srbin otkrio dalje planove, evo šta sledi pre Vimbldona

Novosti online

28. 05. 2022. u 15:20

SRPSKI teniser Filip Krajinović poražen je u Parizu u trećem kolu Rolan Garosa od Feliksa Ože-Aljasima rezultatom 7:6, 7:6, 7:5.

КРАЈИНОВИЋ ПОНОСАН У ПОРАЗУ: Србин открио даље планове, ево шта следи пре Вимблдона

FOTO: AP

Nakon meča, srpski teniser istakao je da nije razočaran.

– Otvoren meč u dva seta je bio. Odlično je servirao u taj-brejku, svaki poen iz prvog servisa je osvojio, dosta vinera je pogađao. To je bilo ključno. Imao sam brejk u trećem setu, ali nisam iskoristio to. Nisam razočaran, bilo je to tri sata dobre igre. Mislim da smo obojica bili jako dobri. Dao sam sve od sebe i stvarno nemam za čim da žalim, on je deveti teniser sveta. Pogađao je linije, bio je izuzetno agresivan i to mu se isplatilo. Krećem uskoro sa pripremama za travu. Igraću Kvins, pa onda Vimbldon – rekao je Krajinović.

Ože-Alijasim je rekao da je uvek teško igrati protiv Krajinovića.

– Uvek je teško igrati protiv Filipa. Igrali smo na čelendžerima takođe. Uvek je bilo teško i u mečevima na dva dobijena seta, kao što je bilo prošle godine. Očekivao sam težak meč, kao što je bio. Prva dva seta mislim da sam bio malo bolji, pogađao sam jako dobro, sa tek nekoliko neiznuđenih grešaka. Nivo tenisa je bio jako dobar danas. Nažalost, pao sam malo u trećem setu, izgubio fokus, ali sam se vratio i dobio u tri seta. Stvarno važno za ono što tek dolazi – kazao je Feliks.

BONUS VIDEO BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)