MEDVEDEV NE GUBI NADU: "Ako budem mogao da igram, biću srećan"

O. M.

16. 05. 2022. u 09:10

IAKO su organizatori Vimbldona zabranili nastup ruskim i beloruskim teniserima zbog ruske vojne intervencije u Ukrajini, Danil Medvedev se nada da će ipak nastupiti na trećem grend slemu sezone.

МЕДВЕДЕВ НЕ ГУБИ НАДУ: Ако будем могао да играм, бићу срећан

FOTO: Tanjug/AP

Odluku Ol Ingland kluba osudile su i ATP i VTA, a svoj glas digli su i brojni teniseri, među kojima i najbolji na planeti Novak Đoković koji je izneo i svoj predlog rešenja situacije.

- Pokušao sam da ispratim šta se dešava, možda je umešana i britanska vlada. To je nezgodna situacija i kao i svaka situacija u životu, ako pitate 100 igrača, svako će vam dati drugačije mišljenje - rekao je drugi reket sveta.

Ol Ingland klab je zabranio teniserkama i teniserima iz Rusije i Belorusije nastup na Vimbldonu, ali se Danil i dalje nada da će organizatori promeniti mišljenje.

- Ne znam je li ova odluka 100 odsto gotova za mene. Ako budem mogao da igram, biću srećan. Volim ovaj turnir. Ako ne budem mogao da igram, pokušaću na drugim turnirima i dobro se pripremiti za sledeću godinu - zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO - Novak i Jelena Đoković u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca