SVI ĆE POHRLITI NA TRIBINE, ALI... Novak Đoković saznao kada igra na "Srbija open 2022", no taj termin uopšte nije siguran

Novosti online

19. 04. 2022. u 17:40

NOVAK Đoković se spremao, a sada je vreme i da zaigra tenis na "Srbija openu", turniru koji se održava u Beogradu.

СВИ ЋЕ ПОХРЛИТИ НА ТРИБИНЕ, АЛИ... Новак Ђоковић сазнао када игра на Србија опен 2022, но тај термин уопште није сигуран

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je u sedmici za nama protiv Alehandra Davidoviča Fokine doživeo iznenađujući poraz u Monte Karlu, usled čega u 2022. godini, iako je najbolje rangirani teniser sveta, ima skroman učinak 2-2. Ali, taj neuspeh na mastersu nije umanjio njegove želje da se "pokaže i dokaže" u onome što sledi na šljaci, zaključno sa Otvorenim prvenstvom Francuske.

Prvi stepenik na tom putu je Srbija open, na kome je Đoković bio slobodan u prvom kolu, kao glavni favorit, a nakon što je saznao da će za rivala u drugoj rundi imati Lasla Đerea, danas je postalo poznato i kada će se dva reprezentativca naše zemlje sastati.

Njihov meč će biti održan u sredu, treći je na Centralnom terenu na kome program počinje u 11 časova i, kako su organizatori saopštili, sam duel Đoković - Đere "neće početi pre 14.30".

Ne baš idealan termin, a moguće i odlaganje početka?

Mnogi ljubitelji tenisa će u vreme odigravanja ovog susreta polaziti sa svojih poslova kući, pa im ovaj termin svakako ne spada u idealne, ali postoji mogućnost da se početak meča malo i odloži.

Naime, prema prognozi meteorloga, vrlo je moguće da od ranih jutarnjih sati pa sve do oko 13 časova, u Beogradu pada kiša. A kako se turnir održava na otvorenom, možda će vremenske (ne)prilike usloviti i odlaganje prvih mečeva, a samim time i početak duela Novak Đoković - Laslo Đere.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)