SLAVNI NEMAC PRED ROBIJOM! Boris Beker: Zbog lošeg imidža nisam zarađivao dovoljno novca

S. R.

29. 03. 2022. u 22:00

BIVŠI trener Novaka Đokovića našao se na sudu u Londonu, gde je poroti objašnjavao sve finansijske probleme posle penzionisanja. Legendarnom 54-godišnjem Nemcu sudi se zbog prikrivanja imovine od stečajnih upravnika, pošto je 2017. godine proglasio bankrot. On je, takođe, odbio da preda trofeje, ostale nagrade, uključujući i zlatnu olimpijsku medalju iz Barselone 1992.

СЛАВНИ НЕМАЦ ПРЕД РОБИЈОМ! Борис Бекер: Због лошег имиџа нисам зарађивао довољно новца

Foto AP

Šestostruki grend slem šampion istakao je da nije mogao dovoljno da zaradi da plati svoje dugove zbog lošeg publiciteta.

- Moj imidž više nije bio dobar, brend "Beker" nije bio na visokom nivou kao ranije i nisu želeli da se povezuju sa brendom koji je kritikovan u medijima. To je veoma teško kada ste bankrot i kada ste svake nedelje na naslovim stranama zbog toga. Teško je bilo zaraditi puno novca sa mojim imenom - istakao je Beker.

Posle razvoda od supruge Barbare 2001, morao je da plaća alimentacije, navodno je sakrio i više od milion dolara od prodaje "Mercedesovog" salona u Nemačkoj. Bekerov bankrot rezultat je pozajmice od 4,6 miliona evra, koju je uzeo od privatne banke 2013, dok je godinu kasnije na zajam uzeo oko 1,6 miliona od britanskog biznismena.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna