BRUKA I SRAMOTA: Australija uvrstila Novaka Đokovića u svoj obrazovni program, i to kako!

D. N.

08. 03. 2022. u 15:01

NOVAK Đoković je svašta proživeo od početka 2022. a udarci se nastavljaju.

БРУКА И СРАМОТА: Аустралија уврстила Новака Ђоковића у свој образовни програм, и то како!

FOTO: AP

Podsetimo, Đoković je od 5. do 16. januara boravio u Australiji, delom u hotelu za imitrante, delom slobodan, a delom na dva suđenja, da bi ga na kraju odluka ministra za imigracije Aleksa Houka proterala iz pomenute zemlje jer je proglašen "osobom opasnom po zdravlje i bezbednost".


Najbolji teniser sveta je tokom tih dana doživeo hiljade uvreda na društvenim mrežama, pokazalo je nedavno istraživanje, ali u Australiji se ni skoro dva meseca posle početka pomenute političko-sportske bure - ona ne stišava.

Bar tako tvrde pojedini Noletovi navijači koji su se oglasili na Tviteru.

Naime, u australijskim obrazovnim ustanovama je mladima počelo da se predaju lekcije o deportaciji Đokovića iz pomenute države.

Redakcija "Novosti" vam prenosi jednu od takvih objava koja je osvanula na društvenoj mreži:

- Australija je opsednuta Đokovićem. U mojoj školi rade "studije slučaja" o njegovoj deportaciji, u okviru predavanja o pravima, a moji nastavnici o Novaku govore sve vreme, napisala je jedna Australijanka, koja inače navija za Noleta.

Opsesija će, verovatno, potrajati do predstojećih australijskih izbora, koji su po svoj prilici i glavni razlog zbog kojih je Đoković deportovan iz te zemlje.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković sada, a i šta ga dalje čeka u teniskoj karijeri.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković