ĐOKOVIĆ U NEVERICI: Nadal mu udario na porodicu

Novosti online

21. 02. 2022. u 14:13

RAFAEL Nadal i Novak Đoković, GOAT trka se nastavlja.

ЂОКОВИЋ У НЕВЕРИЦИ: Надал му ударио на породицу

Foto: G.Čvorović

Ruku na srce, nije baš ravnopravna, jer Srbin još uvek ne zna na kojim turnirima može da učestvuje zbog vakcine protiv korone, dok Španac nema tih problema.

Ipak, Rafa je istakao da bi voleo da vidi Noleta na svim turnirima, uključujući i grend slem, bez obzira što nije primio vakcinu protiv korone.

Činilo se da polako rivalstvo Đokovića i Nadala staje na zdrave noge, a onda se pojavio stric i trener Toni.

On se u intervjuu za "La Vanguardiju" dotakao i porodice Novaka Đoković koju je na neki način prozvao i to dok je govorio o svojoj familiji.

Na konstataciju novinara da je Rafael Nadal lepo vaspitan i odgojen i da ne bi mogao da mu se desi haos kao što je Đokoviću u Australiji, Toni je poručio da "dobro okruženje" nije garancija pobede - i upravo iskoristio primer srpskog tenisera da odbrani tu tezu.

- Dozvolite mi da pojasnim... Pogledajte šta je Đoković sve osvojio sa onakvim okruženjem. U svakom slučaju, familija Nadal je normalna i uvek će biti. Počevši od mog brata Migela Anhela koji je igrao za Barselonu - rekao je Toni Nadal.

Stric osvajača Australijan opena se i te kako plaši Novaka, pa misli da Melburn nije Rafi garant da će da bude GOAT.

- Mislim da Rafi neće biti dovoljan 21 grend slem da bude najveći ikada. Đoković je favorit na Vimbldonu, na Rolan Garosu se nadam da će Rafa pobediti. Za US open već ne znam... - zaključio je Toni.

Prozivke na račun porodice nisu na mestu, jer od Novaka nikada niko nije čuo nešto loše za Nadala ili Federera, a tek za njihove najbliže. Đoković je šampion i u ponašanju i u igri...

BONUS VIDEO - Sportski skandal koji je ušao u istoriju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024