NOLETA BAŠ POGODILA PESMA: Novak i Jelena Đoković u noćnom provodu

Novosti online

06. 02. 2022. u 16:54

NOVAK Đoković je proživeo svašta ružno početkom januara, ali na početku februara - rešio je da malo uživa, za svoju i dušu supruge Jelene.

НОЛЕТА БАШ ПОГОДИЛА ПЕСМА:  Новак и Јелена Ђоковић у ноћном проводу

Instagram / miljana.c

Podsetimo Đoković je 5. januara stigao Australiju, iz koje je 11 dana kasnije proteran. Iako je na lokalnom sudu najpre dokazao da je oduzimanje vize na aerodromu u Melburnu bilo nepravedno, iz pomenute države je ipak isteran jer je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio pravo koje mu daje tamošnji zakon da bilo kome i bilo kada uskrati vizu, što je on i učinio navodeći da je Novak "opasnost za zdravlje i red u Australiji".

Od tada se Đoković najpre držao porodice, odlazivši na nekoliko liturgija u glavnom gradu Srbije. Ali, bio je i do Ostroga, onda i Budve, čiji je postao počasni građanin, a minule noći je rešio da se se suprugom Jelenom malo provede u prestonici.

Njih dvoje su ušli u jedan beogradski noćni klub, a nedugo zatim pevač je zapevao pesmu "Romanija" od Halida Bešlića.

instagram / miljana.c

I, na stihove "Od kada me više ne voliš, želim da preživim", Đoković je raširio ruke i zapevao i sam.

"Kakav je on car", moglo je da se čuje i po Noletovom ulasku u ovaj noćni klub, ali i kada je pokazao da i te kako može da mu se desi da ga "pogodi pesma2.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta za njega sledi nakon što mu je onemogućeno da brani tri uzastopno osvojene titule na Australijan openu, koji je, u njegovom odsustvu, osvojio Rafael Nadal.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a