ZA NAS SI ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA: Otac male Sofije (2) podržao Novaka, naš teniser finansirao let bolesne devojčice u SAD

Novosti online

16. 01. 2022. u 18:59

NOVAK Đoković je na putu ka Srbiji, a poruke podrške našem teniskom asu, koji je deportovan iz Australije, stižu sa svih strana.

ЗА НАС СИ АНЂЕО КОЈИ ЗЕМЉОМ ХОДА: Отац мале Софије (2) подржао Новака, наш тенисер финансирао лет болесне девојчице у САД

Foto: Tanjug i privatna arhiva

Oglašavaju se sportisti, glumci, pevači, brojne javne ličosti. A među onima koji smatraju da je srpskom teniseru učinjena velika nepravda je i otac male Sofije Markuljević (2), Stefan, koji se oglasio na društvenim mrežama. Naime, Novak Đoković je finansirao privatni let avionom kako bi mala Sofija što pre stigla na lečenje u SAD, gde je primila najskuplji lek na svetu - zolgensmu.

- Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe, kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti - poručio je Stefan Markuljević.

Podsetimo, Federalni sud Australije proterao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz svoje zemlje i podržao je odluku ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, koji je prethodno pobio odluku suda Viktorije diskrecionim pravom i odlučio je da otkaže vizu srpskom teniseru.

Đoković je posle ove odluke napustio Australiju, u koju mu je, kako prenose mediji, zabranjeno da uđe u naredne tri godine.

BONUS VIDEO  - Poznati širom sveta oduševljeni pobedom Novaka Đokovića na sudu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju