OVO JE RAZLOG DEPORTACIJE Rizvi: "Đoković sam sebe doveo u ovu situaciju" - evo kako!

Novosti online

14. 01. 2022. u 11:51

BIVŠI zamenik sekretara australijskog Ministarstva za imigracije Abul Rizvi izneo je nove detalje u vezi sa slučajem Novaka Đokovića.

ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ДЕПОРТАЦИЈЕ Ризви: Ђоковић сам себе довео у ову ситуацију - ево како!

Foto: Profimedia

Đoković se trenutno nalazi na saslušanju kod sudije Entonija Kelija, nakon što je ministar Aleks Hok zloupotrebio službeni položaj i proglasio vizu najboljeg tenisera sveta nevažećom. 

Kako kaže Rizvi, čitava pometnja je mogla da bude izbegnuta da se Đoković nije pohvalio na društvenim mrežama o dobijanju medicinskog izuzeća.

- Mislim da je dobar deo svega ovoga posledica reakcije Australijanaca nakon Đokovićeve objave na Instagramu četvrtog januara. Da nje nije bilo, verujem da bi sve bilo drugačije - izjavio je Rizvi.

On ističe da ostaje još jedno neodgovoreno pitanje. Da li će tamošnje vlasti promeniti politiku zbog Đokovića ako uzmemo u obzir da su četiri nevakcinisane osobe ušle u zemlju bez problema, a sada je i napustile.

- Ukidanje vize će pokazati čvrst stav Australije prema kovid regulativama i, ako ćemo iskreno, usvojeni su strogi zakoni po tom pitanju. Uz to, loše upravljanje čitavom situacijom će biti u žiži svetske javnosti - zaključio je Rizvi.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)