VODITELJI VREĐALI ĐOKOVIĆA, OTKAZ DOBIO SNIMATELJ? Neverovatna odluka australijske televizije posle incidenta u programu uživo

Novosti online

14. 01. 2022. u 08:47

AUSTRALIJSKA TV stanica "Kanal7" rešila je da se obračuna sa vinovnicima incidenta u kome je dvoje voditelja informativne emisije izvređalo Novaka Đokovića, ali ceh je platila treća osoba!

ВОДИТЕЉИ ВРЕЂАЛИ ЂОКОВИЋА, ОТКАЗ ДОБИО СНИМАТЕЉ? Невероватна одлука аустралијске телевизије после инцидента у програму уживо

Foto: Profimedia

Naime, otpušteni su oni zbog kojih je snimak uopšte isplivao u javnost.

Portparol "Kanala7" rekao je da postoji mogućnost da se autor snimka kazni u skladu sa zakonima Australije. Jasno je da je dobio otkaz, a sada ostaje da se vidi hoće li se ovaj slučaj nastaviti pred sudom.

Izvori iz Australije kažu da je zaposleni bio deo grupe "Ai-Media" i da je sa svog radnog mesta napravio snimak Majka Amora i Rebeke Madern u kojem Đokovića nazivaju svakakvim pogrdnim imenima, a na kraju ga psuju.

- Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Izlaziti napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući - rekli su na snimku.

Ostaje krajnje neverovatno da su voditelji uspeli da se izvuku iz čitave situacije potpuno netaknuti, kao da se ništa nije ni dogodilo.

Ova informacija dolazi posle šokantne vesti da je ministar za imigracije Australije iskoristio svoje pravo da ponovo poništi vizu Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili