POZNATI TENISER PSOVAO ZBOG ĐOKOVIĆA: Amerikanac bio van sebe zbog tretmana Srbina

Novosti online

13. 01. 2022. u 07:32

TEMA broj jedan u sportskoj 2022. godini je bez sumnje Novak Đoković koji proživljava nezapamćeni tretman od strane australijskih vlasti.

ПОЗНАТИ ТЕНИСЕР ПСОВАО ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Американац био ван себе због третмана Србина

Foto: AP

Još uvek nisu načisto vlasti Australije oko toga da li će Đoković igrati u Melburnu, iako je dobio protivnike na žrebu.

Još jednom se oglasio teniser Tenis Sandgren, teniser koga su proteklih dana optuživali da je protiv Novaka Đokovića, ali ih je sve demantovao.

Ovoga puta nije bio nimalo nežan.

- Sve je to čudno i iza toga stoji politika. Skoro kao lov na veštice. Ne volim da koristim taj izraz, ali tako je. On ne bi bio tamo bez tog izuzeća koje mu je odobrila ta zemlja, a onda dođe drugo telo u toj zemlji i pokušava da dokaže da nema nejednakih aršina, a 2022. je izborna godina tamo... To je onda idealna prilika za pečat, da se kaže "zavukli smo ga Novaku Đokoviću". Vas je**mo dve godine, ali ne brinite, je**mo i Đokovića. Super! Sve je čisto, čoveče. Ludo je to što se događa - rekao je oštro Sandgren.

Još žešće je govorio u nastavku:

- Ti igrači su pratili pravila, a vi menjate pravila sada, zbog politika. Kad je sudija rekao "šta je više ovaj čovek mogao da uradi", to je bio glavni argument. Ako Đokovića deportuju nakon što mu je sudija vratio vizu, jasno je da je to politički. Mislim da u ovom trenutku Australija ne bi trebalo da organizuje grend slem turnir. Kakav je sada rizik Novak Đoković po javno zdravlje? Zašto da se plašimo Novaka? Pustite ga - zagrmeo je Tenis Sandgren.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Poznati širom sveta oduševljeni pobedom Novaka Đokovića na sudu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)