PODRŠKA ZA NAJBOLJEG: Snažna poruka odbojkašica i odbojkaša Zvezde Novaku Đokoviću

Novosti online

06. 01. 2022. u 19:22

ODBOJKAŠI odbojkašice Crvene zvezde uputili su snažnu podršku Novaku Đokoviću, prvom reketu sveta da izdrži i prebrodi neviđenu torturu kojom je na žalost podrvgnut u ovim momentima u Australiji.

ПОДРШКА ЗА НАЈБОЉЕГ: Снажна порука одбојкашица и одбојкаша Звезде Новаку Ђоковићу

FOTO: OK crvena zvezda

Najbolji teniser sveta doleteo je u Australiju kako bi učestvovao na prvom grend slem turniru u godini, koji je do sada čak devet puta osvajao.

Iako je dobio medicinsko izuzeće za učešće na turniru, australijske vlasti su ga, kako su naveli zbog nepravilnosti u popunjenom formularu,zadržali u pritvoru. Na žalost, bez ikakvog valjanog razloga, najboljeg tenisera sveta i sportistu koga podržava ceo svet, vlasti Australije su slobodno možemo reći zatvorile u hotelu za migrante i odbile da mu izdaju vizu za ulazak u zemlju.

Na žalost uprkos molbama, Novak je i dalje zatvoren u maloj sobi, punoj buba i u uslovima nedostojnim čoveka.

Na žalost na ovaj sveti dan, Badnji dan, prisustvujemo i posmatramo možda jedan od najsramnijih poteza ikada iskazanim prema jednom vrhunskom sportisti.

Novak Đoković najbolji teniser sveta koji je poznat i po humanitarnom radu i kao neko ko je pomogao i pomaže svima, a pomogao je i Australiji kad god je potrebno, sada doživljava neviđenu torturu upravo od vlasti ove zemlje.

Upravo zato odbojkaši i odbojkašice Crvene zvezde šalju snažnu podršku Novaku Đokoviću, najboljem sportisti Srbije i sveta da izdrži i pobedi i u ovoj životnoj situaciji jer predaja nikada nije bila tvoja opcija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE: Novak povukao potez koji mnogi nisu očekivali