SKANDAL ISPRED NOVAKOVOG HOTELA: Sukob pristalica imigranata sa policijom

Novosti online

06. 01. 2022. u 12:26

NOVAK Đoković preživljava pravu torturu u Australiji, gde je smešten u hotel za migrante dok čeka odluku o tome hoće li biti deportovan.

СКАНДАЛ ИСПРЕД НОВАКОВОГ ХОТЕЛА: Сукоб присталица имиграната са полицијом

FOTO: Printskrin/Tviter/Miles Proust

Novak se nalazi u hotelu koji krši osnovna ljudska prava, a gde su ljudi koji su provodili godine imali dosta primedbi na hranu, ističući čak i da su u njoj nalazili crve.

Zbog toga je Novak tražio da mu država pomogne da bude prebačen u kuću koju je iznajmio, kako bi mu bilo omogućeno da do izricanja presude živi u koliko-toliko normalnim uslovima, a to je nedavno otkrio Aleksandar Vučić u razgovoru sa medijima.

Novak nije zaboravljen veliki broj srpskih navijača od ranih jutarnjih časova se okupio ispred hotela u kojem je smešten i sve vreme ga bodre, puštaju muziku, skandiraju uz nošenje srpskih zastava, čime dižu moral najboljem teniseru sveta da izdrži i iz svega izađe još jači.


U njemu će srpski teniser najverovatnije biti do ponedeljka, a podršku mu pružaju njegovi navijači, mahom Srbi iz Australije.

Nisu se samo oni okupilli ispred hotela, tu su i oni koji podržavaju migrante koji se takođe nalaze u hotelu, neki od njih i dugi niz godina.

Ispred hotela došlo je do sukoba dve žene, a policija je intervenisala.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja