POKLONIO SE NOVAKU: Đoković dobio veliku pohvalu, ovakve reči mu rival nikada nije uputio

Novosti online

22. 12. 2021. u 11:52

DOSTA se polemiše o učešću Novaka Đokovića na Australijan openu, a za to vreme teniseri se bave redovnim medijskim aktivnostima. Aleksandar Zverev govorio je na jednom od gostovanja o najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, kome je uputio brojne pohvale.

ПОКЛОНИО СЕ НОВАКУ: Ђоковић добио велику похвалу, овакве речи му ривал никада није упутио

FOTO: AP/Tanjug

Aleksandar Zverev govorio je o Novaku kao najboljem teniseru svih vremena.

- Federer i Nadal su uvek bili miljenici navijača i medija. Novak ima više masters titula. Više je nedelja proveo na prvoj poziciji. Nemoguće je ignorisati sve rekorde. Osvojio je isti broj titula na grend slemovima kao Federer i Nadal. Ima više masters titula, više je vremena proveo na prvoj poziciji. Ima više svega - pobeđuje u svim kategorijama. Igraju u istoj eri i za mene je jasno jedno: Sa sportske tačke gledišta Novak je otišao dalje - rekao je Zverev za podkast "Das Gelbe vom Ball" na Eurosportu.

On je takođe dodao:

- Činjenica da su njih trojica osvojila po 20 grend slemova je neverovatna. To niko neće uspeti da ponovi. Igraju jedan protiv drugog poslednjih 15 godina. Oni čine jedan drugog boljim. Brojevi ne lažu. Bitne su i nedelje provedene na prvom mestu, tu je Novak bez premca. Kada bi sva trojica prestala danas da se bave tenisom, Novaka bih smatrao najboljim - jasan je bio nemački teniser ruskog porekla.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta