ZBOG OVOGA MRZE NOVAKA? Španac smatra - "Đoković je neshvaćen"

Novosti online

18. 12. 2021. u 11:34

TENISKI stručnjak i nekada drugi teniser sveta Aleks Koreča govorio je o Novaku Đokoviću i dotakao se trke za najboljeg igrača svih vremena.

ЗБОГ ОВОГА МРЗЕ НОВАКА?  Шпанац сматра - Ђоковић је несхваћен

FOTO: AP

Španac smatra da je Srbin "neshvaćen" u poređenju sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Đoković je tokom 2021. godine osvojio tri od četiri Grend slem titule i oborio mnoge rekorde, kao što su broj nedelja na prvom mestu i broj godina završenih na prvom mestu.

Zbog toga su ga mnogi već stavili na prvo mesto trke za najvećeg svih vremena, popularnog GOAT-a, a iskusni Španac je sa tim tvrdnjama saglasan.

- Đokovića će pamtiti jer će najverovatnije biti najveći. Mislim da je u jednu ruku Novak neshvaćen. Ne znam da li je to zbog njegovog karaktera. On kada je na terenu radi stvari koje je ljudima teško da razumeju“, rekao je Koreča za „Eurosport“.

Nekada drugi igrač planete i dvostruki finalista Rolan Garosa je objasnio kakva je razlika između Novaka, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Novak je i sam kroz karijeru govorio da nije robot, već ljudsko biće koje vode emocije, a to se moglo videti i na brojnim primerima tokom mečeva.

- On ne razmišlja da ne može da razbije reket jer je usred stadiona od 25.000 ljudi i još milion na televiziji. On se jednostavno preda emocijama. Ako mene pitate, on zaslužuje sve pohvale zbog toga koliko je posvećen na terenu i van njega. Samo mogu da mu budem zahvalan na svemu što donosi našem sportu, kao i Rodžeru i Rafi. Rodžer je elegantan. On je nekako mio, kod njega sve deluje prirodno. Rafa je najveći borac u istoriji, verovatno. A, Novak je drugačiji. On može da se iznervira, podvukao je Koreča.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri