"ĐOKOVIĆ DAJE NAJVIŠE SAVETA": Mladi danski teniser pohvalno govorio o Novaku

Novosti online

19. 11. 2021. u 18:34

MLADI danski teniser Holger Rune pohvalno je govorio pohvalno o najboljem na planeti, Novaku Đokoviću.

ЂОКОВИЋ ДАЈЕ НАЈВИШЕ САВЕТА: Млади дански тенисер похвално говорио о Новаку

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ovaj 18-godišnjak koji zauzima 108. mesto na ATP listi ispričao je kako je izgledao njegov prvi susret sa Srbinom.

- Imao sam 14 godina i u Monaku sam trenirao sa Novakom. On me je tada pitao da li mi se dopada način na koji igram tenis i ja sam rekao da sam zadovoljan. On je rekao da je to dobro i da je važno. U to vreme mi je bilo čudno zašto me je to pitao, ali sam kasnije, posle dosta razmišljanja, shvatio da je to zaista bitno. Ne treba samo taktički da igrate na dobar način, morate i sebe da zadovoljite. Đoković mi je rekao toliko pametnih stvari. Rodžer Federer i Rafael Nadal se često spominju u kontekstu toga da su dobri prema mladim igračima, ali onaj koji najviše daje je Novak. Nisam čuo da Rodžer i Rafa mnogo savetuju klince, možda to rade sa svojim zemljacima. Ali što se mene tiče, stvar je jasna – Novak je najdarežljiviji po pitanju savetovanja - rekao je Rune za "Sportskeeda".

Imao je Danac priliku da odmeri snage sa Đokovićem. Oni su igrali na Ju-Es openu. Nema sumnje da je to za ovog talentovanog tenisera bilo veliko iskustvo.

- Igrao sam protiv Novaka meč na Ju-Es openu. Ako potoji nešto u ovom sportu što je 'prva klasa', onda je to to - zaključio je Rune.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a