NOVAK PODRŽAO STANOJA? Đoković lajkovao video konferencije za medije u kojoj trener Partizana kritikuje odluke Zajednice prvoligaša

Novosti online

27. 09. 2021. u 16:01

POZNATO je da najbolji teniser sveta novak Đoković navija za Crvenu zvezdu, ali jedna njegova skorašnja aktivnost na društvenim mrežama mogla bi da izazove reakcije kod navijača crveno-belih.

НОВАК ПОДРЖАО СТАНОЈА? Ђоковић лајковао видео конференције за медије у којој тренер Партизана критикује одлуке Заједнице прволигаша

FOTO: Tanjug

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nedavno je izneo žestoke kritike zbog odluke da se Crvenoj zvezdi odloži utakmica protiv Voždovca.

Više igrača crveno-belih je odsutno zbog virusa, pa je meč pomeren za neki drugi datum, a Stanojević nije krio nezadovoljstvo tom odlukom.

Čak su i iz zajednice superligaša posredno priznali da je to bila pogrešna  odluka, a zvanično ili nezvanično, Stanojevića je podržao i - Novak Đoković.

Naime, veliki broj navijačkih stranica Partizana je delio snimak Stanojevićeve konferencije, a na jednoj objavi je osvanuo "lajk" i najboljeg tenisera sveta.

A možda ipak je Nole slučajno kliknuo lajk?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snikpe (@snikpe_grobar)

Iako je bio član teniskog kluba Partizan, Novak je osvedočeni navijač Crvene zvezde, posećivao je utakmice košarkaškog i fudbalskog kluba kad god je bio u prilici, tako da je mnogima možda i čudno zašto je podržao Stanojevića.

Foto: Instagram printscreen /snikpe_grobar

(Srbija danas)

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)