NOVAK JE BESMRTAN: Lorenco Museti smatra da je Đoković zaslužio da osvoji kalendarski gren slem

Novosti online

24. 09. 2021. u 20:14

ITALIJANSKI teniser Lorenco Museti bio je na proteklom Rolan Garosu na set od senzacije, kada je u osmini finala ispustio 2:0 u setovima protiv Novaka Đokovića

НОВАК ЈЕ БЕСМРТАН: Лоренцо Мусети сматра да је Ђоковић заслужио да освоји календарски грен слем

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

- Mislio sam da je besmrtan, da je neuništiv, ali videli smo i da veliki šampioni padaju pod pritiskom. Nisam gledao ceo meč, priznajem, spavao sam. Video sam da je bio veoma, veoma napet. Zaslužio je da osvoji kalendarski slem. Nole je specijalna osoba - rekao je Museti za "Gazetu".

Podsetimo, Italijan je igrao protiv Đokovića na Rolan Garosu, vodio 2:0 u setovima, pa osvojio samo jedan gem u naredna tri i preao pri vođstvu Srbina od 4:0 u petom.

Novak i Museti inače imaju odličan odnos. Srpski as je dva puta u poslednjih nekoliko meseci pomogao mladom Italijanu, jednom mu je pozajmio privatni avion zbog sudaranja obaveza u školi i putovanja na Vimbldon, a zatim je pred početak Ju-Es opena omogućio mladom kolegi da s njim trenira na zatvorenim terenima jedne vile, pošto su zbog vremenskih neprilika svi tereni za trening bili neupotrebljivi.

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL DRMA SVET TENISA: Bugarin doživotno suspendovan zbog korupcije!