MEDVEDEV ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Istinski si šampion

Novosti online

14. 09. 2021. u 09:27

DANIL Medvedev, novi šampion Ju-Es opena, odgovorio je Novaku Đokoviću koji mu je i putem društvenih mreža čestitao na tituli osvojenoj na Otvorenom prvenstvu SAD.

МЕДВЕДЕВ ОДГОВОРИО ЂОКОВИЋУ: Истински си шампион

FOTO: AP/Tanjug

Medvedev je u nedelju u velikom finalu pobedio Đokovića (6:4, 6:4, 6:4), i posle meča imali su samo lepe reči jedan za drugoga.

Novak je izjavio da ako neko zaslužuje grend slem titulu, da je to onda Medvedev, dok ga je Rus častio rečima da je najveći teniser svih vremena.

Đoković je svestan koliko u današnjem svetu uticaj imaju društvene mreže, te je sačekao da se malo strasti slegnu i u ponedeljak uveče čestitao je Medvedevu i Radukanu titule putem svojih zvaničnih profila.

- Čestitke šampionima. U ženskom finalu imali smo sjajnu bajku u kojoj su se dve tinejdžerke borile za finale. Ema, fantastična si. Danile, apsolutno si zaslužio prvi grend slem trofej. Svaka čast - napisao je najbolji teniser sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


Srpski teniser ovako je još jednom ispao veliki šampion, a ubrzo posle čestitke javio se i Medvedev koji mu je na Instagramu odgovorio:

- Novače, hvala ti mnogo za lepe reči. Istinski si šampion i inspiracija.

Đoković je ostao na 20. grend slemu, te nije uspeo da dođe do „kalendarskog slema“, ali priliku za 21. imaće već u januaru, kada je na programu Australijan open, koji je do sada u karijeri osvajao devet puta.

BONUS VIDEO

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)