"NOVAKOVE SUZE SU LAŽNE": Plakanje je bilo deo taktike! Novi sraman napad na Đokovića

Novosti online

14. 09. 2021. u 08:01

FRANCUSKI L'Ekip ponovo je napao Novaka Đokovića!

НОВАКОВЕ СУЗЕ СУ ЛАЖНЕ: Плакање је било део тактике! Нови сраман напад на Ђоковића

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što su ovog leta zlonamerno izvrtali njegove reči, pa menjali taj tekst, sada su otišli korak dalje, jer su objavili članak u kojem se spekuliše da Noletovih suza u finalu Ju-Es opena uopšte nije bilo.

Iako je ceo svet video kako se Đoković borio sa emocijama i kako je uplakan igrao protiv Danila Medvedeva, autor je našao sagovornika, sportskog psihologa Izabel Inšausp, koja je tvrdila da Novak nije plakao.

- Ne verujem ni na minut u taj pokušaj da uzdrmate publiku, da napravite veliki govor i kažete da je publika ta koja se računa. Ne znam da li ste mu videli lice kada se vratio posle pauze. Na terenu više ne plače - uveliko se citira skandalozna tvrdnja na društvenim mrežama.

U tom tekstu sagovornica skandalozno pokušava da objasni da je Đoković pokušao da zbuni Rusa da bi ga pobedio, da ga je "ubio njegov ego", da je analizirala njegov plač i da nije bio stvaran. Neverovatno!

Foto: Printskrin

 

- Mislim da je njegov ego doživeo takav udarac da je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč - takođe je navedeno.

Takođe, u tekstu je svoje mišljenje dala i njena koleginica, takođe psiholog Merijem Salmi, koja je rekla ono što je celom svetu očigledno: "Đoković ne laže, nemoguće je!".

Posle svega viđenog i posle Novakovih izjava i suza posle finala, zaista ostaje začuđujuće kako neko uopšte može da posumnja u iskrenost Đokovićeve borbe sa emocijama, koju su svi uživo pratili.

(Mondo)

BONUS VIDEO: Doček olimpijaca u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja