ĐOKOVIĆ O MISTERIOZNOJ FRIZERKI I MAMINOJ REAKCIJI: Novak se setio prvog grend slem meča, a onda izjavom Amerikance naterao na suze

Novosti online

07. 09. 2021. u 08:36

NOVAK Đoković se nakon pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala Ju-Es opena podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu.

ЂОКОВИЋ О МИСТЕРИОЗНОЈ ФРИЗЕРКИ И МАМИНОЈ РЕАКЦИЈИ:  Новак се сетио првог гренд слем меча, а онда изјавом Американце натерао на сузе

Foto: Printskrin

- Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš nešto specijalno za večeras?“. Upitao sam je „Šta predlažeš?“ Rekla mi je „Možda bi trebalo da ti obojimo prednji deo“. Nikada to nisam uradio u životu i rekao sam „Zašto da ne“. Imao sam 17,18 godina, pa rekoh ako već izlazim na veliku scenu, uradiću to sa stilom - počeo je Novak.

Ipak, njegovoj mami Dijani se nije svidela Novakova nova frizura.

- Nije bila veoma zadovoljna da vidi to, nismo imali sjajan razgovor kasnije o tome. Ali smejali smo se posle tome, deluje kao da je godinama daleko. Prošlo je 16 godina od prvog meča na centralnom terenu, bila je ovo sjajna vožnja. Teško je razmišljati o svemu dok još uvek putujete, ljudi me često pitaju kako se osećaš, šta misliš…  Tenis je sport u kome moraš da okreneš novu stranicu svakog dana, završio si ovaj turnir, šta sad… Šta želiš da ostvariš, gde putuješ. Ali nemaš vremena da razmišljam o svemu gde si bio, zahvalan sam na svemu, jednog dana kada ne budem više igrao tenis verovatno ću imati bolji pogled na sve.

Objasnio je da nije siguran da li je bila plave ili zelene boje u tom momentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024